Arinna zit op haar knietjes, smekend om het zaad van de 2 mannen die voor haar staan. Ze krijgt een dubbele ontlading vol in haar keel die ze gulzig tot zich neemt. De mannen zien het zaad langs haar mondhoeken lopen. Arinna gaat er met haar tong langs, want ze wil niets verspillen, dan neemt ze van beide hun pik in haar mond om de laatste druppels eruit te zuigen. Ze drukt de 2 steeds verder in haar keel, langzaam maar diep.

Arinna gaat achterover op bed liggen en ze trekt haar kutje open terwijl ze met haar klit speelt en vraagt de mannen haar te likken. Gerard gaat liggen en trekt haar op zich zo dat hij met zijn tong haar klitje kan likken. John grijpt de kans om zijn tong diep in haar kutje te stoppen. Dan begint hij met haar kontje, die van de dubbele anale verwenning nog wijd open staat, te likken. Heerlijk diep met zijn tong in haar. Zo voelt ze dat er 1 gulzig aan haar kutje likt en zuigt en ze voelt die tong heerlijk haar kontje verwennen. Na een tijdje aangehoord te hebben hoe dit sletje aan het genieten is leggen de mannen haar op haar zij.

Gerard gaat met zijn hand bezig met haar kutje dat druipt van zijn gelik en het kut vocht, terwijl John zijn vingers een weg laat vinden in haar kontje. Arinna voelt Gerard zijn vingers en dan zijn hand langzaam in haar kutje verdwijnen dat zich gretig openstelt voor een heerlijke hand. John ziet hoe ze al kreunend hem smachtend aankijkt met een blik die zegt ‘Alsjeblieft ga verder met je hand’. Hij hoort haar zeggen: ‘John neuk mijn kontje met je hand’.

Gerard is ondertussen langzaam steeds dieper heen en weer aan het gaan met zijn hand wat makkelijk gaat omdat ze steeds natter en natter wordt. John heeft al 4 vingers diep in haar kontje en wacht een moment tot Gerard zijn hand voor in haar kutje zit. Hij drukt zijn hand tegen haar kringspier aan, voelt deze opengaan en gaat steeds dieper en dieper op het ritme van Gerard die met Arinna’s kutje bezig is. Zijn hand schiet volledig in haar kontje, de kringspier omringt zijn pols en hij hoort Arinna een geluid geven dat hij nog niet eerder gehoord had; een geluid van maximaal genot.

Arinna’s ogen worden vochtig van het genot, haar kontje doet zeer en ze geniet. Dan hoort John haar vragen ‘Ga door, ga door!’ Gerard en John vinden een mooi ritme waar in de een dan de ander diep in haar gaat. Plots, uit het niets… Een blik, een kreet en een golf spuit uit haar kutje. Alles wordt nat maar dat kan Arinna niks schelen ‘OOOOOO meer, meer, meer! Ik kom nog een keer!’

Door haar geilheid en het spuiten zijn Gerard en John weer erg opgewonden en Gerard trekt haar op zich en laat haar met haar gezicht naar hem toe, met haar kontje op hem zitten. Ze voelt zijn pik weer diep in haar kontje gaan, dan voelt ze de pik van John ook tegen haar kringspier die zich nu makkelijk laat overwinnen en weer voelt ze 2 pikken heen en weer gaan in haar kontje. ‘O wat een genot’ roept ze en ziet dat dit zowel Gerard als John niet onberoerd laat. Plots voelt ze 2 harde stralen diep in haar kontje, ooo heerlijk warm zaad loopt uit haar kontje terwijl ze nog steeds doorgeneukt wordt. Ze wil het zaad en rukt zich los om al het resterende zaad om beurten van de pikken af te likken.

Als beide helemaal schoon zijn gaat Arinna op haar rug liggen en laat haar vingers diep in haar kontje gaan om het zaad daarin te kunnen vangen wat ze met veel geilheid van haar vingers aflikt. Ze ziet dat er wat klodders op het bed zijn beland, gaat uitdagend op haar knieën en likt ook deze van het laken af.

Voldaan stapt ze van het bed af, gaat op haar knieën zitten, doet haar handen achter in haar nek en kijkt de mannen aan. Arinna vraagt aan John: ‘Meester, ben ik nu een goed sletje?’ John lacht en geeft haar een kus en zegt ‘Ja schat, dat ben je’.
Wordt vervolgd…

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com