Origineel bij LumiDolls.Com (Esp)

Wat is een LumiDoll / Sexdoll?

LumiDolls zijn volkomen realistische poppen, zowel de beweging van de gewrichten als de aanraking, zodat u uw fantasieën zonder enige beperking kunt vervullen. Onze SexDolls zorgen voor een uiterst aangename, spannende en erotische ervaring.

Wat voor soort seks kan je hebben met een LumiDoll?

Seks met onze poppen is mogelijk, net als bij vrouwen, in de orale, vaginale en anale holten. Onthou dat u voor al deze lichaamsholten smeermiddelen (voor eenmalig gebruik) moet gebruiken die u in elke kamer aantreft.

Welke hygiënegaranties biedt LumiDolls?

Onze LumiDolls worden voor en na elke dienst ontsmet met speciale antibacteriële zeep. Wij vragen en garanderen hoge hygiënenormen. Desalniettemin verwachten wij wel dat klanten condooms gebruiken tijdens het gebruik. Ook deze vindt u tot uw beschikking in elke kamer.

Hoe vindt het contact plaats?

Onze receptioniste/telefoniste is altijd discreet. Zij zal uw afspraak bevestigen en staat u wanneer dan ook te woord bij nadere vragen. Wanneer u vertrekt, rekent u bij haar af (geld of creditkaart met neutrale afschrijving) en zij begeleidt u naar de uitgang.

Wat is de sfeer? Is de situatie niet koud/kil?

Helemaal niet, we hebben aan het kleinste detail gedacht. Zo vindt u in elke kamer een grote plasma-tv, waar u uit een reeks films kunt kiezen om u eventueel te helpen met het spel. Samen met het gedimde kaarslicht en uw sexdoll aan uw zijde, zal uw bezoek een unieke ervaring zijn.

Hoe tref ik mijn LumiDoll aan?

U kunt ons vooraf vertellen wie u kiest, wat voor soort kleren ze moet dragen en in welke houding u haar wil aantreffen. Aarzel zeker niet om ons alle details van uw fantasieën en wensen te delen voor uw complete ervaring.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com