De Geilegraaf.nl en Twitter.Com/Geilegraaf zijn onderdeel van Geilegraaf Media BV io (hierna – tijdelijk – te noemen: Gmbvio).

Gmbvio exploiteert zogeheten ‘thru-put media’; dat wat speelt op internet, de seksmarkt en in de samenleving, geven wij door. In voorkomende gevallen geven wij daarnaast (meestal eronder : ) er een eigen draai aan.

1. Derhalve kan Gmbvio slechts verantwoordelijk worden gehouden voor die eigen draai.

De Geilegraaf is een gratis maar commerciële website. De advertenties moeten uiteindelijk de boel in de lucht houden.

2. Wij respecteren de Wet op de Persoonsregistratie en doen niets met jouw gegevens.

Aan zowel de site-infrastructuur, de content als de keuze van links en partners is aardig wat zorg besteed, met behulp van gangbare, beproefde en geaccepteerde technieken. Het gebruik van deze site zal zoals redelijkerwijs te verwachten valt geen nadelige effecten hebben op je apparatuur.

3. Gmbvio kan niet aansprakelijk worden gesteld voor apparatuurtroubles.

4. Gmbvio kan evenmin verantwoordelijkheid nemen voor de psychosociale gevolgen in de breedste zin des woords van deze site.

5. Jongeren die de stemgerechtigde leeftijd nog niet hebben bereikt, worden dringend geadviseerd naar hun eigen internetwereld op te zouten.

6. Wie gebruik maakt van De Geilegraafmedia wordt geacht de regels van het copyright te kennen: geen teksten van anderen als die van jezelf opvoeren, en zinsneden aanhalen mét bronvermelding en melding aan autrice/auteur.

7. Verder gelden hier dezelfde omgangsregels als daarbuiten: wees jezelf, maar loop anderen niet in de weg. (IP-nummers van enge berichten worden gemeld.)

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com