Het blijft trekken, Vrienden

Nimfs trio-ontmaagding | column

Lezers van De Geilegraaf kennen de Nederlandse Nimf al wel een beetje. In haar twee eerdere columns zou je kunnen lezen dat deze hete, geile vrouw superervaren is in hete, geile spelletjes. Dat is ze zeker, weten wij (anders gaven we haar geen column : ) maar de nietsvermoedende voorbijganger zou denken dat trioseks voor haar al bekend terrein was. Maar… (en da’s meteen het opwindende!) dat blijkt toch ieieiets genuanceerder. En wij zitten eerste rang!

Ondanks dat het op het moment van schrijven wel herfst lijkt, mogen we toch niet klagen over het vroege zomerse weer dit jaar.

Tropische temperaturen deden de lentekriebels vervangen voor zomervlinders. Zomerse jurkjes zijn al regelmatig verruild voor een minuscule bikini en mijn huidje is al mooi wat gebronsd door de zon. Dit is mijn jaargetijde… De warmte van de zon op mijn huid, de geur van zonnebrand, waterijsjes, een koud wit wijntje… Het zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Dat gelukzalige gevoel zorgde er onlangs voor dat ik het tijd vond worden om een gekoesterde fantasie werkelijkheid te laten worden.

Trio V/M/M

De fantasie… een trio met 2 mannen… Handen overal over mijn lichaam, 2 monden die mij heerlijk verwennen, 2 pikken die mijn gaatjes vullen…

We spraken op een warme, zonnige middag af in een hotel. De lust won het al snel van de zenuwen. Het was een hele middag vol heerlijke seks. Het was hot, het was steamy, en het overtrof al mijn stoutste verwachtingen. Na afloop voelde ik me heerlijk ontspannen, en een beetje alsof ik ontmaagd was.

Ja, ik hoor nu bij de club mensen die een trio heeft beleefd. Deze fantasie heb ik alvast van mijn fucketlist afgestreept, op naar de volgende!

Nimf

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com