Fotografen (m/v), Perfectie

Naaktfotografie tijdens het insneeuwen: Kimberly!

En terwijl Nederland weer langzaam insneeuwt en stukje bij beetje wordt bevangen door Code Geel, is de fotograaf van Het Oog Wil Ook Wat bezig met Kimberly. Nee, niet bezig zoals een dirty mind verwacht, maar met naaktfotografie.

Hier, als ook aan het thuiswerken bent, mhm-mhm, hier vind je het professionele portfolio van de naaktfotograaf die wij al een tijdje op ons netvlies hebben.

Naaktfotografie

De naaktfotograaf als beroep bestaat al sinds de prehistorie. Een van de eerste beelden die we tot op de dag van vandaag kennen is de Venus van Willendorf.Ver-beelding‘ is hier het toverwoord; natuurlijk bestonden er geen fotografen in de tijd dat we nog in berenvellen liepen, maar de Kunstenaar van die Venus vertaalde zijn/haar gedachten over vrouwelijkheid & vruchtbaarheid in een beeld dat hij/zij uit kalksteen sneed. De beelden zaten er al in en hij/zij haalde het eruit.
Bij professionele naaktfotografie is dat niet anders; “het” zit er al in, en de artiest haalt met de juiste belichting, de entourage, de poses en eventuele attributen het beste eruit.

Volgens ons is degene achter Het Oog Wil Ook Wat zo’n artiest, alleen weet nog niet iedereen dat. Bij deze dus ons eerste attentieartikel; mooie plaatjes kijken terwijl je insneeuwt en in de wetenschap dat de opnames met Kimberly NU bezig zijn…

‘ve fun!

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com